Sediul Poliției Autostrăzii A3

Sediul Poliției Autostrăzii A3

1 photo


  • 55
  • 28 august 2012
Project Description

Cel mai bun platnic la bugetul comunei – Poliția Autostrăzii – A3.

În 2012 se punea problema unde învață clasa “zero”. Multă lume s-a gândit că cea mai bună soluție pentru copii este să le amenajăm acea clădire insalubră și total neadecvată a vechiului sediu al Primăriei Snagov.

Reușim, într-un timp record, să ridicăm două săli de clasă și grup sanitar, deasupra clădirii școlii generale din Snagov. Nu consider că am făcut un lucru minunat, dar am gândit că trebuie să încercăm să ținem copiii în spații special amenajate pentru învățământ, cât mai uniți și, binențeles, să economisim cheltuielile administrative.

Vechea clădire, ce a găzduit de-a lungul anilor sediul Primăriei și, o perioadă, învățământul școlar local, am consolidat-o, reamenajat-o și am închiriat-o Poliției Autostrăzii – A3.
Mulți au spus că am făcut o “afacere” prostă prin aducerea Poliției A3 în acea clădire, dar la bugetul local în fiecare lună se strâng sume considerabile de pe urma amenzilor aplicate de către aceasta. Pot spune că recuperarea investiției se va realiza într-un foarte scurt timp.

Vă mulțumesc,

Marian Oancea
Primar

Lasă un comentariu