Acțiuni de recuperare a datoriilor către primărie

Acțiuni de recuperare a datoriilor către primărie

Atenție, s-au demarat acțiuni de recuperare a datoriilor către Primăria Snagov.

Aproape toată săptămâna am lucrat cu biroul de executări fiscale din cadrul primăriei pentru recuperarea datoriilor fiscale. Avem de recuperat 84 milioane lei de la societăți aflate în insolvență, 48 milioane lei de la societăți active și în paralel lucrăm la demararea recuperării datoriilor de la persoane fizice.

Urmează în perioada următoare, punerea sub sechestru pe proprietăți și bunuri, salarii și pensii, pentru recuperarea datoriilor. Menționez, totodată, că suntem obligați prin lege să întreprindem aceste demersuri de recuperare a datoriilor.

În aceste zile, am încheiat contractul pentru cumpărarea unui număr de 1000 de pubele și 100 de containere de gunoi, pentru schimbarea celor vechi, uzate și suplimentarea acestora.

Am achiziționat și o mașină de colectat gunoi pentru a eficientiza colectarea și, binențeles, pentru a reduce cheltuielile.

Am semnat contractul de realizare a canalizării pe strada Socului din Snagov, proiect în valoare de 500.000 mii lei, iar marți voi obține și avizul societății de apă și canal, urmând ca în cel mai scurt timp să înceapă lucrările. Prin racordarea acestui inel se va da drumul la canalizarea de pe străzile Nufărului, Zorelelor și Plopilor cât și Aleea Zorelelor, Violetelor și Tuberozelor

Joi am avut o întâlnire de lucru cu avocații și consilierii pentru a discuta despre posibilitățile și condițiile de preluare a societății de apă și canal. S-a stabilit că avocații vor face toate demersurile necesare pentru a găsi o soluție legală și avantajoasă de preluare a societăți de apă și canal.

Vă mulțumesc,

Marian Oancea
Primar

Share this post