Transportul public este o problemă în tot județul Ilfov

Transportul public este o problemă în tot județul Ilfov

Transportul public este o problemă în tot județul Ilfov și am încercat de nenumărate ori să pot veni cu o soluție legală și eficientă.
În transportul public de persoane Primăria Snagov nu are nicio putere d
e a schimba sau interveni cu ceva.

Săptămânile trecute a avut loc o întâlnire de lucru cu toți primarii din județul Ilfov și Primăria București. A fost prezentat un proiect de fezabilitate și s-a decis înființarea unei asociații de transport metropolitan București-Ilfov.
Sistemul de transport va include realizarea de linii directe cu București dar și între localitățile din județul Ilfov, de exemplu: Buftea – Snagov;
S-a aprobat de către Consiliul Local Snagov în ședința din 15 mai 2015 suma de 5000 lei pentru înscrierea în această asociație de transport metropolitan București-Ilfov;

Conform ultimelor informații la începutul lunii septembrie 2015 vor fi inaugurate noile linii de transport București – Ilfov.
Voi reveni cu informații referitoare la acest proiect foarte important pentru Snagov.
Marian Oancea
Primar

Share this post

Comment (1)

 • Ranea Reply

  Buna ziua,
  Va rugam sa ne furnizati informatii cu privire la asociatia de transport metropolitan Bucuresti-Ilfov. Au fost inaugurate noile linii de transport?
  Sau daca nu, exista posibilitatea de a folosi transportul pe calea ferata, care ar asigura un interval de timp mai mic pentru deplasari?
  In speranta unei rezolvari,
  Cu respect,
  Lucia Ranea

  7 noiembrie 2016 at 16:11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *